Wednesday, March 30, 2011

Dinos Alive!!

Jom ramai2 pegi pameran dinasaur di Pusat Sains Negara, Bukit Kiara, KL.  Sebenarnya aku baru tersedar ada pameran ni mlm tadi.  Lepas buletin utama habis, diorg ada tunjuk gazet skit pasal pameran dinasaur ni.  So, pagi2 ni search kat google, dan ini lah hasilnya.  Memang tengah ada pameran tu bermula 1 Disember 2010 hari tu sehingga 31 Mei 2011.  Hmmm.. ada masa lagi ni.. boleh la masukkan dlm kalender hujung minggu nnti.  Mesti anak2 aku teruja tengok dinasaur2 tu nnti sbb ianya bergerak dan dpt la feel mcm dlm Jurasic Park.. 



No comments:

Post a Comment