Tuesday, October 9, 2012

Salam Bersiaran dari Ofis Baru!!! Weee~~~

Aloha!!! Haaa...cam teruja je kan tegok tajuk pos kali ni.. Jgn tak tau..masa update entry ni, aku bersiaran secara live dari ofis baru... Tadaaaa...haa utk gambaran ofis baru aku sila rujuk gambar di bawah..

(ni lah dia ofis baru aku..lebih privacy dan spacious..)

Ape pun dengan tersiarnya entry ni, dengan rasminya blog aku ni dah digilap semula.. tk la bersawang dan berdebu...So, nantikan cerita2 terbaru. By the way, tempahan untuk kraftangan felt telah dibuka semula..so, pada yang berminat, boleh la buat tempahan ye dan sila la rujuk ke blog http://www.kapaskreativiti.blogspot.com

Bye!