Sunday, June 19, 2011

Hasil Kreatif Kami Anak Beranak

Hello.. ni saje nk tayang hasil kreatif aku & anak2 membuat kad ucapan utk Hari Bapa.  



Happy Papa's Day!!

Selamat Hari Papa khas buat suami tercinta!! 


Moga terus sukses, panjang umur dan bahagia kita bersama hingga akhir hayat ~AMIN~

Saturday, June 18, 2011

Proudly annouce that... I'm 32 yrs old!!

Salam buat semua.  Hmm.. dh btambah usia aku.  Thn ni aku bganjak ke usia 32 thn.  Dah cukup matang dan dewasa dlm mengharungi hidup ni.  Alhamdulillah, hingga kini aku masih di beri peluang oleh Yg Maha Esa utk terus bnafas, meneroka hidup yg penuh cabaran dan menikmati setiap saat yg di beri dengan lebih berhemah.  Syukur juga kerana pada hari aku menyambut kedatangan 13 Jun, aku masih lg dikelilingi insan2 tercinta.. suami dan 4 orang anak aku yg setia memeriahkan dan menyerikan hidup aku. Moga thn yg mendatang, saat2 seperti ini tetap ada dan tk kan hilang.. ~AMIN~

kek harijadi pemberian suami dan anak2 tercinta
* terima kasih kerana kalian masih mengingatinya...

Friday, June 17, 2011

Team Building Menjadi Kenangan

Salam semua. Ni nak kongsi peristiwa yg berlaku dlm bulan Mei hari tu.  Semua staff kat Bahagian aku kena attend Team Building di PNB Ilham Resort, Port Dickson pada 6-8 Mei 2011.  Ni antara salah satu program yg telah di sediakan utk sepanjang thn 2011.  Antara aktiviti yg kami buat sepanjang program ni berlangsung ialah paint ball, memanah & search and rescue.  Mmg best dan pada mereka yg tk bkesempatan pergi mmg rugi sbb time tu la kita boleh kenal sesama kita dan lepas program tu aku dpt rasakan hubungan dgn staff yg lain semakin erat.  Kekadang, kita di ofis cuma sempat btegur ala kadar dan kita tk sempat nk menyelami kriteria seseorg, jd outcome dari Team Building ni mmg positif dan aku harap program sebegini akan di jalankan setiap thn.  So, aku kongsikan juga saat2 kami bersama yg sempat di rakam sebagai kenangan :D

 Ni la geng satu group masa tu..


semangat kami yg jelas terlihat..

 time ni tgh serius dgr taklimat dari marsyal paint ball

 Tuhan aje yg tau betapa penatnya aku time ni...

 Ni lak gambo ahli kumpulan aku... Kumpulan Bintang 3 (Bravo!! Bravo!!)

Ni aksi aku masa tgh main paint ball