Saturday, March 31, 2012

Kembali Bersua!


Salam semua.  Dah lama meninggalkan blog ni...tiba2 teringat nk masukkan n3 macam dulu balik..itu pun nasib baik la dpt korek blk pasword blog aku ni...  Kalau lagi 2 bulan aku tk bukak blog ni, genap la sthn ditinggalkan.  So, mcm biasa dekat setahun ni mcm2 la yg terjadi. Mcm2 kenangan.. kecil.. besar.. yg baru tjadi semlm pun kenangan jugak kan? Buat permulaan ni, nk ucapkan jutaan terima kasih bnyk2 buat seorg sahabat ni.. Pn. Maznah yg rasa2nya skrg ni kat Terengganu.  (hmmm... dh jd student balik ko ye Menah...) sbb ade la satu hari tu dia tetiba call btanyakan khabar.  Sori la ye kalo aku tetiba menyepi..almaklumla.. bnyk benda nk kena fokus.. Anyway, now i'm back for good!! (hopefully..)
So, nntikan coretan sepanjang hidup aku yg mungkin tk seberapa hangat pun... tk kisah la..janji blog aku ni idup blk.. org nk kata aku syok sendiri pun aku tk kisah.. 
Pesanan ringkas buat temanku Menah:  ko survey2 la batik kat Terengganu tu.. mane tau aku leh beniaga batik pulak pas ni... Ok la, blah dulu..nntikan cerita lain pulak.. hangat ke tk hangat..itu blakang cerita..BYE!!